dúplex al Barri Vell | duplex in the Historical Center

La reforma d’un habitatge al Barri Vell de Girona replanteja completament els espais i la seva ubicació, i defineix un centre simbòlic en l’escala que comunica les dues plantes, accentuada per la llum zenital i els rodons verticals de la barana. El paviment organitza la distribució dels àmbits i afegeix un motiu nou que s’escampa longitudinalment pel terra i les parets.

escala – stairs

 

pis superior – second floor

 

cuina – kitchen

 

entrada – access

 

lavabo – washroom

 

Arquitecta | Architect

Laia de Quintana i Vilà

Constructor | Builder

Buixeda Armengol S.L.

Lampista | Plumber

Josep M. Sala

Ferrer | Smith

Tallers Vilar

Fuster | Carpenter

Martínez Alarcón

Guixaires | Plasterer

Enguixats germans Puntí

Pintor | Painter

***

Gas natural | Natural gas

OSG

Proveïdors | Purveyors

Brico Ceràmic, Ikea, Roca

 

 

finalitzada | closed