habitatge unifamiliar a l’Eixample Sud-Migdia | single-family housing in Girona

Rehabilitació d’un habitatge que augmenta la superfície actual mitjançant l’addició d’una nova planta. La distribució dels espais organitza el programa a partir de la privacitat requerida: a la primera planta la zona de dia, més pública i social; a la segona, la zona de nit, més íntima i familiar. Per altra banda, els espais s’unifiquen i es comuniquen diagonalment per evitar la visió directa entre ells i també des dels diferents accessos a l’habitatge. La formació de gelosies ceràmiques permet el pas de la llum i garanteix el recolliment propi de les estances, esdevenint alhora un motiu que unifica la casa de dalt a baix.

projecte en redacció | drafting the project

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *